Gudstjenesten

Alle er velkomne til vores gudstjenester, uanset alder, om du er medlem eller ej, om du tror på Gud eller ej.
Vi tror på Gud og hans søn Jesus Kristus, og derfor fejrer vi gudstjeneste hver søndag og er i menighed sammen.

Her kan du finde relevante og praktiske informationer om vores gudstjenester, lige fra tidspunkter til indsamlinger, om bryllup og begravelse, om prædikener og kørselsordning, om børnekirke og gudstjenesteform.

Vores gudstjenester er det samlende sted i Herning Bykirke. Vi mødes hver søndag kl. 10.00 på Poppelvej 3a, med mindre andet fremgår i kalenderen.

Alle er velkomne, ung som gammel, uanset om du er medlem af Herning Bykirke eller ej, om du tror på Gud eller ej.

For os er gudstjenesten et sted, hvor Gud møder os, hvor vi møder hinanden og hvor vi ønsker at flere skal møde Gud.

Du kan læse mere om gudstjenestens litugi og form HER.

Praktisk om gudstjenesten

Gudstjenesten starter med fælles samling i kirkesalen. Mens der er prædiken er der kirke for børn og juniorer opdelt efter aldersgrupper (minikirke, børnekirke, juniorkirke). Gudstjenesten varer omkring halvanden time. Efter gudstjenesten er der enten mulighed for en kop kaffe eller et måltid mad sammen i caféen.

Vil du vide mere?

Er du ny i kirken? Har du spørgsmål til gudstjenesten eller til Herning Bykirke generelt? Så henvend dig til velkomstteamet, som står og hilser på alle i døren. Du kan kende dem på de keyhangere, de bærer om halsen.

30. juli , 10:00 - 11:30

30. juli , 10:00 - 11:30