Arrangementer

Årskalender

 Der er faste arrangementer, som hvert år gentager sig. Du kan få et overblik over dem på årshjulet nedenfor. Hvis du abonnerer på vores kalender, får du automatisk disse arrangementer i din kalender

Klik her for at se listeudgave

 

Arrangementer

Aktuel kalender

Abonnér på kalender

Abonnér på kalenderen "Gudstjenester og fællesarrangementer":

 

Abonnér på kalenderen "Fællesskab":

Lokalekalender og - booking

Her kan du se, hvornår vores lokaler er i brug, og du kan selv booke lokaler til diverse formål.

 

Undervisningsaftener

To til tre aftener hvert halve år arrangerer vi undervisningsaftener. Det er typisk hverdagsaftener, og det kan både være

 • bibelundervisning
 • temaer
 • eller foredrag.

Skabelonen for en aften er meget simpel:

 • Vi byder velkommen kl. 19.30.
 • Taleren/oplægsholderen har ca. en time til at undervise. Der er mulighed for spørgsmål, refleksion og drøftelse undervejs
 • Kl 21. er programmet officielt slut.
 • Efterfølgende er man velkommen til at tage hjem eller blive hængende og snakke videre og spise et stykke kage…
 • Der står kaffe og the på bordene hele aftenen.

Alle er meget velkomne, og det er gratis. 

Lyt til tidligere undervisningsaftener her

Undervisning om dåb

Legestue

Legestuen ligger pt. i dvale.

Er der en eller flere der ønsker at starte legestuen op igen, så synes vi det vil være fantastisk, for vi har oplevet den til stor glæde og velsignelse for mange forældre med små børn.

Her kan du læse om hvad legestuen er:

Legestuen er et fællesskab for forældre med børn i alderen 0-6 år. Vi mødes onsdage i lige uger (pånær i skolernes ferie).

Kom og leg med i et fællesskab på tværs af menneskelige og kulturelle forskelle.Vi synger en masse sange, leger sammen og hygger os i hinandens selskab. I centrum står Jesus. Uden ham kunne vi hverken synge eller lege.

Jesus siger i Bibelen

“Lad de små børn komme til mig. Det må I ikke hindre dem i for himmeriget er deres”.

Vi ønsker, at alle børn og voksne må lære Jesus at kende og vide at de er elsket. Derfor vil vi hver gang høre en historie fra Bibelen og synge sange om ham.

Legestue mødes hver anden onsdag (lige uger) på Poppelvej 3a, hvor der er løbende ankomst fra kl. 9.15. Se datoerne her eller abonnér på legestuens kalender. Det er gratis at deltage og det kræver ingen tilmelding. Husk at medbringe en madpakke. Blive medlem af legestuens facebookgruppe for at holde dig opdateret med aktuelle nyheder og evt. ændringer.

Typisk program for legestue

9:15 Løbende ankomst
9:30 Samling med velkomstsang, bibelfortælling, sang og leg
10:30 Vi spiser vores medbragte madpakker. Efter madpakkerne er der mulighed for at lege med vores legesager
11:20 Samling med farvelsange

Mødregruppen

Menighedens mødregruppe er for alle som er på barsel – både dem som stadig venter på baby og dem som har født. Alle er hjertelig velkomne.

Gruppen mødes hver anden uge hjemme hos mødrene i gruppen, hvor vi hygger, snakker og leger med børnene. Gruppen fungerer som en helt almindelig kommunal mødregruppe, bortset fra at alle der har lyst gerne må være med.

Følg vores gruppe på Facebook. Her hjælper vi hinanden, giver gode råd og deler forskellige babyrelaterede arrangementer. Derudover finder du dato og sted for næste gang vi mødes.

Frirum

– aftener til nærvær og fordybelse
– fire gange om året

NB!: FRIRUM holder for tiden pause.
Nærvær med Gud er essentielt i en travl hverdag. Vi har brug for at stoppe op og være stille. Vi ønsker at skabe et frirum til nærvær og fordybelse.

Fire aftener om året inviterer Herning Bykirke dig til Frirum. Et frirum fri for fordømmelse, forventninger, opgaver, travlhed, bekymringer og alt det andet som tynger. Her kan du læne dig tilbage og lade dig fylde af Guds Ord og Guds Ånd. Dette er tid til dig og Gud!

Frirum ledes af en lovsangsleder, som sætter rammerne for aftenen med stille akustisk musik, mens du får mulighed for at være stille og give Gud plads til at tale til dig. Formålet med Frirum er ikke at holde lovsangsaften i traditionel forstand, men at give plads til fordybelse i en enkel og smuk lovsang, hvor sangene taler for sig selv. Alle er velkomne.

Sociale initiativer

I Herning Bykirke opstår der ofte forskellige sociale initativer, som alle er velkomne til at deltage i. For tiden er følgende initiativer aktuelle:

Sportsaftener

 • Hvor: MKF (Midtjyllands Kristne Friskole)
 • Hvornår: de fleste onsdage aftener i vinterhalvåret fra kl 20.

Spilleaftener

 • Hvor: i kirkens café
 • Hvornår: de fleste onsdag aftener fra kl 19.30

Kreaaftener

 • Hvor: Ofte i kirkens lokaler, men indimellem også i private hjem.
 • Hvornår: Når initiativet tages.

For alle initiativerne gælder det at de annonceres til gudstjenester og i vores facebookgruppe, hvor du også kan læse mere om initiativerne. 

Menighedslejr

Hvert år, den første weekend i efterårsferien tager menigheden på lejr for at være sammen med hinanden og lære mere om vores frelser. Menighedslejren har hvert år et tema, som sætter fokus på et særligt område af vores trosliv og forhold til Gud. 

Du kan læse om teamet der arrangerer lejren her.

Skriv endelig, hvis du har lyst til at bidrage med noget eller har spørgsmål.

Årsfest & generalforsamling

Kalender

 • Gudstjeneste
  24-11-2019 10:00
 • Fødselsdagsgudstjeneste
  01-12-2019 10:00
 • Gudstjeneste
  08-12-2019 10:00
 • Gudstjeneste - de 9 læsninger
  15-12-2019 15:30
 • De ni læsninger
  15-12-2019 15:30

Copyright © 2019 Herning Bykirke