Følg med

Her får du et hurtigt overblik over, hvordan du kan følge med i kirkens liv og aktiviteter.

Facebookgruppe

Vi har en lukket facebookgruppe, som alle aktive i menigheden kan få adgang til. Det er et ikke offentligt forum, men et sted hvor menigheden kan kommunikere med hinanden om aktuelle aktiviteter, dele liv og bede om forbøn eller noget helt andet. I skal anmode om adgang, så bliver I lukket ind i gruppen.

Facebookside

Klik på linket, og tjek vores facebookside ud

Nyhedsbrev

Der udsendes cirka én gang i måneden et nyhedsbrev. Det kan typisk indeholde information om, hvad der arbejdes med i menighedsledelsen, beslutninger af principiel karakter, som ledelsen har vedtaget, invitationer til kommende arrangementer, praktiske informationer og andet løst og fast.

Uanset om du er medlem eller ej, har du mulighed for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

For at tilmelde dig nyhedsbrevet kan sende en mail til nedenstående adresse (hvis du er medlem skulle du gerne allerede modtage det). Du kan til enhver tid framelde nyhedsbrevet igen.

Oplysninger om begivenheder eller arrangementer der ønskes i nyhedsbrevet sendes til nyhedsbrev@herningbykirke.dk. Se deadline nederst i sidste nyhedsbrev.