Følg med!

Her får du et hurtigt overblik over, hvordan du kan følge med i kirkens liv og aktiviteter.

Facebookgruppe

Vi har en lukket facebookgruppe, som alle aktive i menigheden kan få adgang til.

Det er et ikke offentligt forum, men et sted hvor menigheden kan kommunikere med hinanden om aktuelle aktiviteter, dele liv og bede om forbøn eller noget helt andet. I skal anmode om adgang, så bliver I lukket ind i gruppen.

Facebookside

Her på vores vores offentlige facebookside (https://www.facebook.com/herningbykirke/ slår vi arrangementer op, så du kan følge med i hvad der foregår! Husk at "synes godt om" eller følge os på siden!

Tro & Liv

Vi udsender cirka én gang i måneden et nyhedsbrev.

Det kan typisk indeholde information om, hvad der arbejdes med i menighedsledelsen, beslutninger af principiel karakter, som ledelsen har vedtaget, invitationer til kommende arrangementer, praktiske informationer og andet løst og fast.

Uanset om du er medlem eller ej, har du mulighed for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at trykke her!

Du kan til enhver tid framelde nyhedsbrevet igen.

Oplysninger om begivenheder eller arrangementer der ønskes i nyhedsbrevet sendes til nyhedsbrev@herningbykirke.dk