Frivillig

At være del af en menighed beskrives i det Nye Testamente som at være lemmer på et legeme. Alle lemmer er nødvendige og betydningsfulde. Ligesom legemet vil vi som menighed bevæge os sammen og for hinanden.

Derfor går vi op i, at vi i Herning Bykirke hjælper og tjener hinanden med de gaver og evner, vi har fået af Gud. Gør vi det, så oplever vi, at det bliver til velsignelse både for os selv og fællesskabet.

Vi har brug for, at mange tjener og hjælper med de opgaver, som findes i menigheden. Vores menighed fungerer og trives, når vi løfter i fællesskab.

Hvis du gerne vil være aktiv i Herning Bykirke

Du kan læse om de forskellige teams, hvorigennem du kan bidrage og være med til at bære menigheden. Hvis du gerne vil vide mere eller har lyst til at være med, så kontakt teamlederen for det konkrete team.

Udfyld et tjenesteskema via dette link.

Det er uforpligtende at udfylde skemaet, men du tilkendegiver dine interesseområder til relevante teams/menighedsledelsen. Du kan udfylde skemaet, uanset om du er medlem eller ej.

30. juli , 10:00 - 11:30

30. juli , 10:00 - 11:30