Om Herning Bykirke under Coronatiden

Kirken åbner igen - gudstjeneste på søndag

Gudstjenester livestreames hver søndag kl 10

For børn under gudstjenesten

Inden prædiken er der et kort oplæg for børnene.

Under prædikenen kan vi foreslå fx at benytte sig af følgende (tryk på linierne for at følge linket):

Hvordan kan vi hjælpe hinanden?

fx indkøb af mad eller pasning af børn

HJÆLPE I MENIGHEDEN:

Nogle i menigheden bliver måske syge eller kommer i karantæne og har derfor brug for hjælp til indkøb af mad. Andre har måske store udfordringer med at få passet børn fordi begge forældre skal arbejde.

• Skriv i vores forum på facebook (Forum for Herning Bykirke), hvis du gerne vil hjælpe eller har brug for hjælp. Vær så præcis som muligt i beskrivelsen af jeres behov eller muligheder.
  • Benyt endelig også lejligheden til at lægge forbønsemner frem.

HJÆLPE ANDRE:

Forbøn

Lad os bede for vores land og vores menighed

• Vi opmuntrer til, at vi som kirke står sammen i bøn. Lad os i denne tid på en særlig måde bede for vores samfund, de smittede, de udsatte, sundhedspersonale...
  • Vi vil bede hver for sig. Kirkerummet er til rådighed og man er meget velkommen til at tage derhen for at bede, så længe man følger myndighedernes retningslinier. Er man i tvivl om, hvordan man kommer ind i kirken, så kontakt Søren (4246 5837).

Ressourcer man kan benytte sig af i coronatiden

Ressourcer i påsketiden

Her er nogle links til online ressourcer som I kan benytte jer af til at fejre påske. Skriv i vores facebookforum eller send en mail (soeren@herningbykirke.dk), hvis du har flere forslag.

For børn

For familier:

Kontakt til præster

Vi præster er, som altid, til rådighed

Er du syg, har du brug for en samtale, forbøn, skriftemål, nadver eller andet, så kontakt endelig en af os. Det samme gælder, hvis du har spørgsmål.

Vi følger også i dette myndighedernes anbefalinger.

Søren Mejer Overby

Præst

soeren(at)herningbykirke.dk

Jesper Smed Risbjerg

Ungdomspræst

jesper(at)herningbykirke.dk

Christian Poulsen

Ulønnet hjælpepræst

christian(at)herningbykirke.dk

Kirkelige handlinger

VED DÅB OG VIELSE, kontakt da en af os præster. Det er muligt, så længe der er under 10 personer til stede.

VED BEGRAVELSE, kontakt også en af os præster. Her gælder lidt andre regler.