“Lad de små børn komme til mig”

- siger Jesus.

For børn og juniorer

I Herning Bykirke er gudstjenesten også for børn og juniorer. Det er vigtigt for os, at børn og juniorer føler sig som en del af kirken på lige fod med alle andre.

Typisk ser det sådan ud:

• Vi begynder gudstjenesten sammen.
  • I begyndelsen af gudstjenesten hjælper børnene ofte med at finde den ledetråd, der giver et hint om, hvad børnekirken handler om den pågældende dag.
  • Lige inden prædikenen synger vi sammen vores børnekirkesang, hvor alle børn er velkomne til at komme op foran og synge.
  • Herefter er der kirke for de yngste i deres egne lokaler
    • Minikirke (0-4 årige sammen med en voksen)
    • Børnekirke (4 år - 2. klasse)
    • Juniorkirke (3.-6. klasse)

Fire gange om året afholdes der generationsgudstjenester, hvor børn, juniorer, unge og voksne deltager i hele gudstjenesten sammen.

Vores børnekirke er tilsluttet Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler (DFS) og vi indhenter børneattester på alle vores ledere i børne- og juniorarbejdet.

Minikirke (0-4 år)

Under prædikenen mødes vi i caféen. Børnene følges med en voksen.

• vi synger nogle sange sammen,
  • hører en kort bibelhistorie,
  • og beder fadervor.

Derefter er der tid at lege og hygge.

Til nogle gudstjenester er der mulighed for at følge gudstjenesten på livestream i den ene ende af caféen.

Børnekirke (4 år - 2. klasse)

Efter børnekirkesangen følges vi op i børnekirkelokalet, hvor vi synger sammen, hører bibelhistorie og laver aktiviteter sammen.

Der er børnekirke de fleste søndage. Hvis ikke, fremgår det af kalenderen.

Vores børnekirke er tilsluttet Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler (DFS) og vi indhenter børneattester på alle vores ledere i børnearbejdet.

Juniorkirke (3. - 6. klasse)

Mens præsten prædiker mødes juniorerne i juniorkirkelokalet, hvor vi taler sammen om en bibeltekst eller et tema.

Derudover laver vi også forskellige aktiviteter.

Der er juniorkirke de fleste søndage. Hvis ikke, fremgår det af kalenderen.

Vi indhenter børneattester på alle vores ledere i juniorarbejdet.

Coming up!

Se kalender