Bliv medlem

Ønsker du at melde dig ind i Herning Bykirke, så skriv til vores præst, Søren Overby (soeren@herningbykirke.dk). Du vil blive kontaktet og I aftaler nærmere vedrørende en evt. medlemssamtale. Det er ikke en kontrolsamtale, men en afklarende samtale for at lære hinanden at kende.

Denne tekst nedenfor gælder først fra når vi får etableret vores medlemskursus

For at blive medlem af Herning Bykirke, skal du i udgangspunktet deltage på vores introduktionskursus medlemsINTRO. Kurset afholdes en aften i oktober/november og i april/maj.

Herefter bliver du tilbudt en medlemssamtale med vores præst. Det er ikke en kontrolsamtale, men en afklarende samtale for at lære hinanden at kende.

Ønsker du at melde dig ind i Herning Bykirke, så skriv til vores præst, Søren Overby (soeren@herningbykirke.dk). Du vil blive kontaktet og I aftaler nærmere vedrørende medlemskursus og en evt. medlemssamtale.

Du kan til enhver tid melde dig ud ved at henvende dig til præsten.

MedlemsINTRO

Er du ny i Herning Bykirke og interesseret i at vide mere?

Har du været del af menigheden længe og overvejer du at tage skridtet til at blive medlem?

Så kom til medlemsINTRO og hør mere om vores historie, teologi, ledelsesstruktur, fællesskab og etik.

Det er uforpligtende at deltage i medlemsINTRO. Det skal ses som forberedelse til en efterfølgende medlemssamtale med vores præst. Du kan derfor bruge medlemsINTRO som afklaring på, om du ønsker at være medlem.

Hvert halve år afholder vi medlemsINTRO, typisk i oktober/november og i april/maj. Er der ingen medlemsINTRO i kalenderen i nær fremtid, så skriv til vores præst og hør nærmere. Så ved vi også, du er interesseret.