Tilsynsmand

Som frimenighed er vi ikke underlagt nogen biskop. Vi har i stedet valgt at få tilknyttet en åndelig vejleder og tilsynsmand igennem ELN’s (Evangelisk Luthersk Netværk) vejlederordning.

Vores vejleder er Claus Grønbæk som er præst i Københavnerkirken.Claus-groenbaek

Vejlederens rolle
Claus’ funktion som vejleder og tilsynsmand er at støtte og udfordre os på, at vi står fast på vores grundlag i ord og handling.  Eksempelvis i forhold til følgende:

• Forkyndelsen af det gode budskab om Jesus og hans frelse af os.
  • Praktiseringen af det omsorgsfulde fællesskab vi er kaldet til at være.
  • Identiteten i at vi er sendt af Gud til vores verden.

I praksis betyder det, at Claus har løbende kontakt med præst, menighedsledelse og menighed.

• Månedligt samtale med vores præst
  • Årligt møde med vores menighedsledelse
  • Årligt besøges menigheden i forbindelse med en gudstjeneste

Kontakt