Netværk for Missionale Menigheder (NMM)

Netværk for missionale menigheder (NMM) er et netværk oprettet af Københavnerkirken, der særligt har fokus på at opmuntre og inspirere hinanden til ikke bare at være lukkede menigheder hvor vi klapper hinanden på ryggen, men til at nå ud til mennesker i vores by og område.

Det vil vi også gerne inspireres til og udfordres på i Herning Bykirke, og derfor er vi med i dette netværk.

Vi er 2-3 fra menighedsledelsen der mødes i netværket tre gange om året med ledere fra 16 andre menigheder fra hele landet, hvor der en input-del i relation til netværkets vision og en coachingdel, hvor vi omsætter det i praksis og følger op på menighedens liv og vækst. Derudover lægges der vægt på at være et opmuntrende og støttende fællesskab.

Læs mere om NMM her

30. juli , 10:00 - 11:30