Nyhedsbrev

Der udsendes cirka én gang i måneden et nyhedsbrev. Det kan typisk indeholde information om, hvad der arbejdes med i menighedsledelsen, beslutninger af principiel karakter, som ledelsen har vedtaget, invitationer til kommende arrangementer, praktiske informationer og andet løst og fast.

Uanset om du er medlem eller ej, har du mulighed for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

For at tilmelde dig nyhedsbrevet kan sende en mail til nedenstående adresse (hvis du er medlem skulle du gerne allerede modtage det). Du kan til enhver tid framelde nyhedsbrevet igen.

Oplysninger om begivenheder eller arrangementer der ønskes i nyhedsbrevet sendes til nyhedsbrev@herningbykirke.dk. Se deadline nederst i sidste nyhedsbrev.