Konfirmation

At blive konfirmeret er et stort højdepunkt i et ungt menneskes liv. Det er også et højdepunkt for os i menigheden at se et menneske sige ja til den pagt Gud indgik med vedkommende ved dåben!

Konfirmationsgudstjeneste

Vi holder konfirmationer efter behov, dvs. at vi ikke har konfirmation hvert år, men når der er unge i menigheden skal konfirmeres. Vi har ikke noget krav om, at alle unge medlemmer skal konfirmeres i Herning Bykirke, da der kan være grunde til, at man gerne vil konfirmeres sammen med sin klasse, men vi vil meget gerne, hvis den unge og forældrene ønsker det.

Praksis har hidtil været, at man har fulgt sin klasses konfirmationsforberedelse, og så har konfirmanderne mødtes med vores præst 3-4 gange inden selve konfirmationen, som ligger samme weekend som 7.klasserne på Midtjyllands Kristne Friskole bliver konfirmeret i Herning Kirke.

Konfirmationsdatoer

Det vil sige, at de kommende års evt. konfirmationsdatoer i Herning Bykirke er:

2018: Søndag den 6. maj kl 10
2019: Søndag den 5. maj kl 10
2020: Søndag den 3. maj kl 10
2021: Store Bededag den 1. maj kl 10

Konfirmationsundervisning:

I øjeblikket er der ikke konfirmandundervisningforløb i Herning Bykirke, men det kan ændre sig, hvis behovet opstår, dvs. hvis der er mere end 2-3 konfirmander, der ønsker det.

Hvis I har et barn i 4.-6. klasse, som ønsker at blive konfirmeret i Herning Bykirke, så vil vi meget gerne, at I kontakter os, så vi kan planlægge i god tid.

Skriv til vores præst Søren Overby (soeren@herningbykirke.dk)