Kørselsordning

Har du/I brug for transport til/fra gudstjeneste eller andre arrangementer, så gør brug af Bykirkens kørselsordning.
Send en sms til et af telefonnumrene nedenfor med forespørgsel om transport, hvor du skriver navn + adresse + antal personer og ønske om transport. Du modtager en sms retur, hvor modtager bekræfter (eller afkræfter) og giver tidspunkt for afhentning.

For at gøre det let for alle parter, anvendes så vidt muligt korte standardformuleringer uden angivelse af div. forklaringer. Send din anmodning til det geografisk mest relevante nummer. Skriv frimodigt til en anden, hvis den første ikke kunne hjælpe. Aftalen bør være på plads senest kl. 17 dagen inden gudstjenesten eller aktiviteten.

Kontakt Chr. Poulsen (22355641 eller christian@herningbykirke.dk) hvis du har spørgsmål eller gerne vil på listen, som tilbyder kørselshjælp.

Følgende tilbyder hjælp til kørsel:

Fra Vildbjerg:

• Kirsten og Kurt Pedersen. (Mobil: 40850262/23461130)
    Kører gennnem Herning Vest/ Nord og Midt.
 Fra Gullestrup:

• Lisbeth og Verner Fomsgård. (Mobil: 51925160)
    Kører gennem Herning Øst/Nord og Midt.
  • Randi og Christian Poulsen. (Mobil: 22355641)
    Kører gennem Herning Øst/Nord og Midt.

Fra Karup:

• Annegrethe og Knud Nielsen (Mobil: 21852574).
    Kører gennem Sunds, Herning Øst og Midt.

Ankomst

Fra Assing:

• Esther og Erik Thorsen. (Mobil: 22139299)
    Kører gennem Kibæk, Herning Syd/Vest  og Midt.