Smågrupper

Smågrupper er mindre fællesskaber dannet ud fra det store fællesskab. Er du ny i menigheden, er et mindre fællesskab en gavnlig mulighed til at lære nogle at kende.

Er du ny i troen, er det et trygt sted at mødes, hvor ingen spørgsmål er forkerte eller forbudte. Er du velkendt med både menigheden og troen, så har du nok stadig brug for, at både mennesker og Gud kommer tæt på.

Smågrupper består typisk af 6-10 personer, som mødes to til fire gange om måneden.

I fællesskabet tales om troen og livet, om udfordringer og glæder, om håb og bekymringer. Bibelen studeres og vi opmuntrer og beder for hinanden. I dette fællesskab tror vi på, at Gud åbenbarer sig og taler konkret ind i vores liv.

Med smågrupperne vil vi:

• Hjælpe hinanden til at vandre med Jesus i det liv vi har fået givet.
  • Drage omsorg for hinanden i hverdagen og have vores fælles mål om evig liv med Gud i fokus.
  • Blive opbygget og få kraft til at række mod næsten med den kærlighed vi selv har fået for intet.

Hvis du vil deltage i et mindre fælleskab kan du enten spørge en smågruppe, om du må være med eller du kan kontakte smågruppeansvarlig

• Claus Clausen (mobil 20688982 eller vibekeogclaus@icloud.com, som finder en smågruppe du kan være med i.

• Eftermiddagsgudstjeneste
    18-11-2018 15:30