HB-Hangout

HBH står for Herning Bykirke Hangout og er en række sociale arrangementer for alle yngre folk i Herning Bykirke. Man er de yngre folk, når man er i aldersgruppen 16-40 år – eller så længe man føler, at man er i den gruppe. Alder er ikke en hindring.

Vi mødes typisk om sociale arrangementer og initiativer, hvis formål er at styrke fællesskabet og få nogle oplevelser sammen med andre yngre voksne. Eksempelvis kan det være at se EM finalen i et privat hjem, en fælles koncertoplevelse eller noget helt andet.

Arrangementer er, med mindre andet er nævnt, uden deltagelse af børn, da fællesskabet sætter fokus på, at de yngre voksne får et frirum, hvor de har tid til at være sammen med hinanden.
Arrangementer annonceres i kalenderen og på fælleskabets facebookgruppe HB Hangout.

Hvis du har spørgmål eller idéer til arrangementer – kontakte:

okt 01

1. oktober , 10:00 - 11:30