Sådan kommer du i kirke på søndag uden at køre en cykelrytter ned!

I disse dage er der EM i landevejscykling i Herning, og det er meget festligt og interessant, men arrangørerne ser helst at man ikke kører på deres bane. Deres bane er en del af vejene i Herning og det giver bl.a. lidt trafikale udfordringer hvis man gerne vil til gudstjeneste i Herning Bykirke på søndag. Og det vil man jo!

Se arrangementets hjemmeside her.

På kortet her kan du se hvilke afspærringer der vil være, samt hvor du kan krydse ruten.

Her kan du se hvad du skal gøre.

1. Hvis du har mulighed for det, er det lettest at cykle. Så kan du som sædvanligt komme hertil via tunellerne under Dronningens Boulevard og Messevejen. Der er også en overgang ved Fyrrevej/Jasminvej. Vil eller skal du køre i bil, så er der overordnet to veje hertil:
      2. Nordfra fra Holstebrovej.
        Gl. Ringkøbingvej er blevet åbnet for biler ved busslusen, så du kan dreje højre ad Gl. Ringkøbingvej (før Dr. Boulevard), som vist på kortet og via den krydse Dr. Boulevard ved Ellevænget. Se kort. Hvis du gerne vil se lidt natur på vejen, kan du også køre via Vesterholmvej og Gødstrupvej og Snejbjerg.

3. Vestfra fra Snejbjerg
        Vestfra, fra Snejbjerg eller Motorvejen, skulle du let komme ind til kirken. Du skal bare huske at køre ind via Ellevænget.

Trackback from your site.

20. august , 10:00 - 11:30

20. august , 10:00 - 11:30