Ny hjemmeside

Vores kommunikationsteam har knoklet for at få den nye hjemmeside klar til Herning Bykirke, og NU ER DEN HER ENDELIGT!

Grundet en masse tidspres, har siden stadigvæk sine mangler, men vi forventer at disse er fikset indenfor et par måneder.

Vi håber i kan lide siden. Sig endeligt til hvis i har feedback vedr. side – vi tager i mod med kyshånd 😉

Comments (3)

Esther Thorsen

|

Jeg tror I har arbejdet hårdt for at få en ny hjemmeside.
    Jeg har en alvorlig indvending, som I kan tage imod eller se bort fra.
    Der er for meget uro på brugerfladen, hvilket gør det meget anstrengende at orientere sig.
    Mvh. Esther Th.

Samuel Larsen

Hej Ester,
      Tak for dit input.
      Jeg er ikke helt sikker på at jeg forstår hvad du mener. Hvor oplever du den uro du omtaler?
      Mvh. Samuel

Esther Thorsen

|

f.eks. trykker på “find os” kører markøren ned over siden og rammer “fællesskab” og så sker der noget helt andet.

Og så et spørgsmål: hvor logger jeg mig på, så jeg kan se listen med medlemmer med adresser og tlf nr.